Центр розвитку громад

Основною метою роботи ЦРГ є сприяння сталому розвитку місцевого самоврядування та територіальних громад.  Завданнями роботи ЦРГ є координація роботи територіальних громад регіону щодо залучення джерел технічних ресурсів, в тому числі міжнародних, проведення інформаційної роботи та надання методичної підтримки у реалізації проектів і програм – членам Асоціації та представникам територіальних громад області.

Центр розміщується за адресою у Харкові: майдан Свободи, 5, Держпром, 1 під’їзд. Телефон (057) 705-01-69.

Керівник Центру: Немикіна Людмила Петрівна, віце-президент Асоціації, голова бюджетної комісії Харківської обласної ради.
Координатор Центру: Пронькіна Галина Степанівна.

Скачати Положення про Центр.

Новини, події Центру:

Сьогодні голова Харківської обласної ради Артур Товмасян провів засідання Конкурсної комісії обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді». Участь у роботі комісії взяли перший заступник голови обласної ради Альберт Кононенко, заступники голови Тетяна Біловол й Андрій Малиш.

Голова Харківської обласної ради Артур Товмасян провів засідання Конкурсного комітету обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє», де були оголошені найкращі ініціативи громад.

Впровадження мініпроєкту «Сучасна медицина ІІ рівня – впевнений крок до здоров'я нації», що став одним з переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», дозволило покращити оснащення КНП «Первомайська центральна районна лікарня» та можливості лікування пацієнтів, хворих на COVID-19.

Перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації - Микола Тітов разом з керуючим справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Сергієм Клименко привітали переможців обласного конкурсу територіальних громад «Разом у майбутнє-2020».

Перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації - Микола Тітов разом з керуючим справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Сергієм Клименко привітали переможців обласного конкурсу територіальних громад «Разом у майбутнє-2020» та вручили сертифікати, що засвідчують успішну реалізацію ініціатив, активним членам Сахновщинської громади.

Ініціативна група Пристінської школи, що територіально розташована у селі Пристін на Куп'янщини, вже вдруге приймає участь в обласному конкурсі територіальних громад «Разом в майбутнє».

Голова постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради,віце-президент Асоціації Людмила Немикіна перебуваючи у Барвінківському районі оглянула успішно реалізовані мініпроєкти обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє-2020» та вручила сертифікати, що затверджують виконання всіх робіт.

Сторінка 1 із 6

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 53 громади, 7 районних рад та Харківська обласна рада, що складає 95,3% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...