Пошук актуальних грантових програм

Сьогодні відбулася робоча зустріч першого віцєпрезидента – виконавчого директора Асоціації Миколи Тітова з радником Асоціації Ігорем Кузнецовим та експертом з фінансових питань Олексієм Зінченком щодо проведення аналізу актуальних грантових програм, спрямованих на розвиток територіальних громад.

Учасники зустрічі домовились провести найближчим часом пошуки  потенційних грантодавців та можливість участі місцевих рад регіону, які постраждали від російської військової агресії у проєктах з відновлення відповідних територіальних громад.

Виконавчою дирекцією та Службою радників Асоціації за результатами проведеного аналізу буде надана інформаційна та методична допомога місцевим радам з підготовки грантових заявок.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...