Посольство США оголосило грантовий конкурс

Фонд сприяння демократії Посольства США в Києві оголосив грантовий конкурс. Про це йдеться на сайті американської амбасади.

До участі запрошують українські неурядові організації, які мають досвід у сфері реалізації проєктів. Вони зможуть отримати від 25 тисяч до 250 тисяч доларів США.

Напрями діяльності такі:

• захист прав ВПО, ветеранів, людей з інвалідністю й тих, хто пережив російський полон, сімей загиблих українських воїнів тощо;

• сприяння відродженню та реконструкції деокупованих територій;

• підтримка діяльності новостворених неурядових організацій у звільнених регіонах;

• сприяння прозорій роботі державних органів влади та боротьбі з корупцією;

• підвищення обізнаності українців щодо потенційних викликів, пов’язаних із війною (наприклад, мінна освіта);

• сприяння громадянській освіті й активності.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати пакет документів на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Завантажити шаблони документів, а також дізнатися докладніше про конкурс можна за цим посиланням.

Кінцевий термін подачі заявок поки що не визначений. Планується, що проєкт триватиме 5-12 місяців.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...