U-LEAD запрошує до участі в унікальній онбординговій Навчальній програмі «Кроки для спеціалістів. Входження у професійну діяльність»

Інтенсивна двотижнева програма, що містить відповіді на актуальні питання професійної діяльності, базується на реальних кейсах та включає теоретичну і практичну складову.

Що це?

«Кроки для спеціалістів. Входження у професійну діяльність» – це комплексна навчальна програма-онбординг для новопризначених працівників органів місцевого самоврядування, які призначені на посаду в орган місцевого самоврядування не раніше 1 червня 2023 року та які раніше не працювали в ОМС.

Про що?

Усе що необхідно новому працівнику органу місцевого самоврядування, щоб комфортно увійти в професійну діяльність та ефективно її здійснювати. Ви дізнаєтеся про правові засади місцевого самоврядування, розподіл повноважень за принципом субсидіарності; законодавчу базу у сфері організації трудових відносин в органах місцевого самоврядування, підходи до кадрової роботи; особливості побудови ефективної комунікації між працівниками та роботодавцем; створення умов для стабільної роботи органу місцевого самоврядування; основи бюджетного процесу, управління бюджетними коштами та виконання бюджетних програм виконавчими органами рад.

Для кого?

Новопризначених:

  • спеціалістів по роботі з кадрами рад та виконавчих органів (спеціалісти І категорії, спеціалісти ІІ категорії, провідні спеціалісти, головні спеціалісти);
  • працівників місцевих фінансових органів та виконавчих органів рад, до посадових обов’язків яких віднесено бюджетне та економічне планування.

До навчання буде запрошено 40 учасників шляхом відкритого відбору.

У чому унікальність навчання?

Інтенсивна двотижнева програма, що містить відповіді на актуальні питання професійної діяльності, базується на реальних кейсах; включає теоретичну і практичну складову; дає можливість вдосконалити навички та напрацювати спільні підходи під час роботи в міні-групах над підготовкою рішень, формуванням кадрових документів, розвинути м’які навички та ін.

Тривалість – 2 тижні, початок 26 вересня 2023 року

За результатами успішного пройденого навчання учасники отримають сертифікати.

Як зареєструватися?

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку, що додається та надіслати її на електронну адресу:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 18:00 8 вересня 2023 року, в темі повідомлення вказавши «Онбординг_2024.Назва громади. Область» у форматі MS Excel.

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна на Заході-презентації, що відбудеться 5 вересня 2023 року о 10:00, взяти участь у якому можна за цим посиланням: http://surl.li/kijtz

Джерело

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...