Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.
21 вересня 2022 року Коломацькою селищною радою разом із супроводжуючим медичним працівником було організовано поїздку до Центру здачі крові для військовослужбовців в м. Харків.
Шановні рятівники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони! Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем рятівника!

Сторінка 1 із 6

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 61 місцева рада, в тому числі - 53 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 95% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...