Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Шановні Пісочинці, дорогі односельці!

Вітаю вас із Днем селища Пісочин!
Наше селище завжди було найкращим, найсучаснішим та комфортним місцем для життя, розвитку й виховання дітей! Навіть під час воєнних дій, попри всі труднощі, ми прикладаємо максимум зусиль, щоб полегшити життя кожного, щоб допомогти у скруті та разом прямувати у майбутнє!
Цьогоріч ми не влаштовуємо гучні святкування через воєнні дії!
Щодня Збройні сили України боронять наші землі від ворога та наближають довгоочікувану Перемогу!
Я впевнений, що невдовзі ми знову будемо будувати, розвивати, святкувати та разом радіти спільним здобуткам!
Зичу кожному мирного неба, Божої допомоги, родинного затишку, добробуту та незламної віри у майбутнє!
Все буде Україна! ??

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...