Почесні громадяни Харківської області

Заходи та події

Микола Тітов, Перший віцепрезидент - виконавчий директор Асоціації, Голова Ради Почесних громадян Харківської області взяв участь у відкритті художньої виставки "Особиста присутність"

Виконавча дирекція Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області та Рада Почесних громадян Харківської області з глибоким сумом сприйняли звістку про те, що пішов з життя Почесний громадянин Харківської області Володимир Миколайович Тягло —

Рішення про присудження високого звання жителям області, які зробили визначний внесок у економічний, соціальний, гуманітарний розвиток регіону і держави, депутати прийняли у ході пленарного засідання V сесії VIII скликання.

Відбулося виїзне розширене засідання Правління ГО «Рада Почесних громадян Харківської області». Учасники засідання не тільки обговорили поточні питання діяльності Ради, але й ознайомилися з локаціями Харківської обласної філармонії – найстарішої концертної організації України та Харкова з багатою історичною та культурною спадщиною.

Сторінка 1 із 13