Почесні громадяни Харківської області

Заходи та події

Харківський паралімпієць, Почесний громадянин Харківської області Максим Кріпак переміг на дистанції 200 метрів комплексним плаванням.

Виконавча дирекція Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області та Рада Почесних громадян Харківської області з глибоким сумом сприйняли звістку про те, що пішов з життя Почесний громадянин Харківської області Володимир Миколайович Тягло —

Рішення про присудження високого звання жителям області, які зробили визначний внесок у економічний, соціальний, гуманітарний розвиток регіону і держави, депутати прийняли у ході пленарного засідання V сесії VIII скликання.

Відбулося виїзне розширене засідання Правління ГО «Рада Почесних громадян Харківської області». Учасники засідання не тільки обговорили поточні питання діяльності Ради, але й ознайомилися з локаціями Харківської обласної філармонії – найстарішої концертної організації України та Харкова з багатою історичною та культурною спадщиною.

Відкриваючи засідання, голова Харківської обласної ради Артур Товмасян зазначив, що рішенням сесії затверджено новий склад ради.

Сторінка 1 із 12