Почесні громадяни Харківської області

Заходи та події

Почесні громадяни Харківської області та міста Харкова відвідали ПАТ "Турбоатом" — флагман українського машинобудування

енеральний директор, Почесний громадянин м. Харкова та Почесний громадянин Харківської області Віктор Суботін ознайомив гостей зі станом справ на підприємстві, планами та перспективами роботи, рівнем оплати праці робітників, розповів про те, що ПАТ «Турбоатом» займає 4 місце серед турбобудівних фірм світу та реалізовує 13% від загальних обсягів поставок турбін для АЕС на світовому ринку.

Підприємство належить до числа найбільших в світі з проектування та виробництва парових турбін та іншого енергетичного обладнання. Виробничі можливості дозволяють випускати на рік парових і гідравлічних турбін загальною розрахунковою потужністю відповідно 8 млн. кВт і 2 млн. кВт. Турбіни виробництва ПАТ «Турбоатом» успішно працюють на електростанціях 45 країн Європи, Азії, Америки та Африки.

Від імені голови Харківської обласної ради Сергія Чернова та всього депутатського корпусу, а також від імені Президії Ради Почесних громадян Харківської області, депутат обласної ради, голова Ради Почесних громадян області Микола Тітов висловив керівництву підприємства вдячність за особливий внесок у соціально-економічний розвиток не тільки регіону, але й держави. Побажав трудовому колективу нових професійних досягнень, зростання обсягів виробництва та якісної і конкурентоздатної продукції.