Почесні громадяни Харківської області

Заходи та події

Микола Тітов взяв участь у траурній панахиді та урочистому покладанню квітів на Меморіалі поховання у Немишлянському районі міста

ьогодні у Немишлянському районі міста Харкова відбулася траурна панахида та урочисте покладання квітів на Меморіалі поховання, що розташований по вул. Рибалка, з нагоди 75-ої річниці визволення м. Харкова від нацистських загарбників.

В заході під керівництвом голови адміністрації Немишлняського району, депутата Харківської міської ради Тетяни Топчій взяв участь перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації, депутат обласної ради, голова Ради Почесних громадян області Микола Тітов, а також – депутати обласної та міської рад, ветерани та діти війни, школярі і молодь, військові, керівники підприємств, установ та організацій району, представники передових колективів та громадськості.

Учасники поклали квіти до Меморіалу і вшанувавши подвиги визволителів міста Харкова під час Другої світової війни.

З нагоди святкування Дня міста для гостей були організовані театралізовані програми та виступи від районних творчих колективів.