Почесні громадяни Харківської області

Заходи та події

У Харкові відкрито меморіальну дошку Ю.М. Пояркова

Сьогодні біля будівлі Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С.Сковороди (вул. Алчевських, 29) відбулася урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки дворазового олімпійського чемпіона, дворазового чемпіона світу та Європи, заслуженого майстра спорту, Почесного громадянина міста Харкова, Почесного громадянина Харківської області Ю.М. Пояркова.

У відкритті взяли участь Герої України Василь Тацій та Алла Коваленко, Почесні громадяни Харківської області та міста Харкова: Микола ТітовЮрій ШрамкоСергій ЄвельОлександр СидоренкоЛюдмила ДжигаловаМихайло ПилипчукСвітлана КоливановаСергій БершовІван Прокопенко, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев, а також дружина Юрія Пояркова – Олена Михайлівна та його донька Катерина.

Від імені депутатського корпусу та голови Харківської обласної ради Сергія ЧерноваМикола Тітов подякував всім тим, хто взяв участь у створенні меморіальної дошки.