42 територіальні громади Харківщини отримали від держави у комунальну власність землі сільськогосподарського призначення

Станом на 24 грудня 2020 року, за повідомленням сайту Головного управління Держгеокадастру у Харківській області, акти прийому-передачі земель державної власності сільськогосподарського призначення в комунальну власність підписано з головами 42 територіальних громад.

 Процес передачі на Харківщині триває. Загалом, до кінця року, землі повинні бути передані 46-ти громадам області, загальним обсягом понад 156 тис гектарів. Для того, щоб Держгеокадастр мав змогу підписати акт передачі, відповідній раді треба провести пленарне засідання сесії та прийняти рішення про ініціювання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність.

 З повним переліком земель сільськогосподарського призначення державної власності, які передані у комунальну власність, можна ознайомитися у розділі «Передача земель громадам» на веб-сайті Головного управління Держгеокадастру.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...