Харківщина отримала чотири автівки швидкої медичної допомоги у заклади охорони здоров’я

Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоровʼя України.
Чергова донація від Британської благодійної організації «Medical Life Lines Ukraine» за підтримки МОЗ України – чотири автомобілі швидкої медичної допомоги. Автомобілі розподілені між закладами охорони здоров’я Харківської області – регіон перебуває у безпосередній близькості до фронту та постійно потерпає від обстрілів ворога.
«До ННМК «Університетської клініки» ХНМУ від донора гуманітарної допомоги Благодійного фонду «Medical Life Lines Ukraine» було передано спеціалізований медичний автомобіль. Передане авто слугуватиме для міжлікарняних перевезень і транспортування пацієнтів Університетської клініки. Щиро вдячні всім, хто долучився до цієї важливої гуманітарної місії» – повідомили в лікарні.
Більше інформації тут – https://tinyurl.com/5n92reru
 
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...