Співчуття

Рада Почесних громадян Харківської області із сумом повідомляє , що після важкої та тривалої хвороби передчасно на 64 році пішов із життя Олександр Вікторович Пивовар, Почесний громадянин Харківської області, генерал-майор, учасник АТО, вірний патріот України.

Олександр Вікторович у 2014 – 2016 роках очолював Управління Служби безпеки України в Харківській області. На цій посаді зумів переломити ситуацію з проявами сепаратизму в регіоні, забезпечив функціонування області як надійної бази у відсічі збройної агресії росії на Донбасі.

З 2017 року обіймав посаду радника  генерального директора АТ «Українські енергетичні машини».

Низько схиляємо голову перед його відходом у вічність. Завжди будемо пам’ятати Олександра Вікторовича  як людину мудру, принципову та чесну, яку всі поважали за розум, професіоналізм, далекоглядність, доброзичливість. Час не може втамувати біль втрати і в пам’яті назавжди залишаться славні та добрі справи Олександра Вікторовича. Глибокі співчуття рідним та близьким.

Вічна йому пам’ять….

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...