U-LEAD запрошує на «Кроки для спеціалістів. Входження у професійну діяльність»

Онбордингова програма від "ULEAD з Європою" навчить нового працівника органу місцевого самоврядування всьому необхідному для того, аби комфортно увійти в професійну діяльність та ефективно її здійснювати.


«Кроки для спеціалістів. Входження у професійну діяльність» — це комплексна навчальна програма-онбординг для новопризначених працівників органів місцевого самоврядування, які призначені на посаду не раніше 1 лютого 2024 року та які раніше не працювали в ОМС.

Учасники програми отримають знання, необхідні новому працівнику органу місцевого самоврядування, щоб комфортно увійти в професійну діяльність та ефективно її здійснювати. Під час навчання мова піде про правові засади місцевого самоврядування, розподіл повноважень за принципом субсидіарності; законодавчу базу у сфері організації трудових відносин в органах місцевого самоврядування, підходи до кадрової роботи; особливості побудови ефективної внутрішньої та зовнішньої комунікації; створення умов для стабільної роботи органу місцевого самоврядування; основи бюджетного процесу, управління бюджетними коштами та виконання бюджетних програм виконавчими органами рад.

Ця програма для новопризначених:

  • спеціалістів по роботі з кадрами рад та виконавчих органів (спеціалісти І категорії, спеціалісти ІІ категорії, провідні спеціалісти, головні спеціалісти);
  • працівників місцевих фінансових органів та виконавчих органів рад, до посадових обов’язків яких віднесено бюджетне та економічне планування;
  • працівників юридичної служби (відділу), інших посадових осіб місцевого самоврядування.

До навчання буде запрошено 40 учасників шляхом відкритого відбору.

Інтенсивна місячна програма, що містить відповіді на актуальні питання професійної діяльності, базується на реальних кейсах; включає теоретичну і практичну складову; дає можливість вдосконалити навички та напрацювати спільні підходи під час роботи в міні-групах над підготовкою рішень, формуванням кадрових документів, розвинути м’які навички та ін. Після навчання учасники/ці будуть почувати себе комфортніше і впевненіше, ефективно здійснюючи свою професійну діяльність.

Тривалість — 5 тижнів, початок 10 вересня 2024 року.

За результатами успішного пройденого навчання учасники отримають сертифікати.

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку, що додається та надіслати її на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 18:00 9 серпня 2024 року, в темі повідомлення вказавши «Онбординг_2.0.Назва громади. Область» у форматі MS Excel.

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна на заході-презентації, що відбудеться 1 серпня 2024 року о 14:00, взяти участь у якому можна за цим посиланням.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...