Діти з громад Харківщини повернулись з відпочинку у Польщі

За підтримки президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко на запрошення Маршалека Великопольського воєводства Марека Возняка діти з громад Харківщини провели захоплюючі два тижні на відпочинку у польських дитячих таборах міст Гнєзно та Конін.
Маленькі жителі Харківщини повернулися сповнені незабутніми враженнями та емоціями. Під час перебування на відпочинку були передбачені екскурсії, відвідування місцевих музеїв, аквапарку, спортивні активності та інші розваги.
Нагадаємо, що це вже третій рік поспіль Польща приймає дітей Харківщини.
Цього року поїхали діти з Ізюмської, Оскільської, Куньєвської, Барвінківської, Шевченківської, Харківської, Липецької та Новопокровської громад.
Маршалек Великопольського воєводства Марек Возняк зустрівся з представниками громад, які супроводжували дітей у Польщі, - вони поділилися інформацією стосовно ситуації у населених пунктах.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...