Щиро вітаємо Тетяну Петрівну!

Тетяну Єгорову-Луценко обрано на посаду співголови від України в Комітеті Європейських регіонів CORLEAP в Брюселі
Про це голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко повідомила за результатами Другого Міжнародного саміту міст та регіонів.
«Не підведу. За підтримку моєї кандидатури на цей пост дякую Асоціації міст України, Всеукраїнській асоціації громад та звісно нашій команді УАРОР, - відзначила Тетяна Єгорова-Луценко. - Провели перемовини щодо зустрічі з президентом Європейського комітету регіонів Вашко Алвесом Кордейро, де маємо визначити дату та місце проведення виїзного засідання CORLEAP».
Також за результатами Саміту:
⁃ між Українською асоціацією районних та обласних рад та Асоціацією регіонів Франції невдовзі буде підписано меморандум про співпрацю, про який сьогодні було наголошено на саміті. Напередодні Тетяна Єгорова-Луценко мала зустріч з президенткою Асоціації, президенткою Регіону Окситанія Французької Республіки Керол Дельгою, де домовились провести найближчим часом зустріч з представниками усіх регіонів України та Франції.
⁃ досягнуті домовленості щодо підписання угоди про співпрацю між УАРОР та Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...