20 грудня - круглий стіл «Впровадження нового законодавства про службу в органах місцевого самоврядування»

20 грудня відбудеться круглий стіл на тему: «Впровадження нового законодавства про службу в органах місцевого самоврядування».


Захід організовує Національне агентство України з питань державної служби спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Програмою Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні».

Під час заходу планується представлення дорожньої карти реалізації Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 2 травня 2023 року No 3077-ІХ, зокрема, в частині підготовки нормативно-правових актів, професійного розвитку посадових осіб місцевого самоврядування, а також здійснення інформаційно-методичної підтримки під час впровадження Закону. 

До участі в обговоренні запрошені народні депутати України, представники Офісу Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства економіки України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, проєктів міжнародної технічної допомоги, органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, науковці, експерти та інші зацікавлені особи.

Круглий стіл відбудеться 20 грудня 2023 року о 16:00 у режимі відеоконференції на платформі Zoom.

Пряму трансляцію та відеозапис заходу можна буде переглянути на YouTube-каналах Комітету, НАДС та Facebook-сторінці Програми Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні».

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...