Гранти з відновлення закладів охорони здоров’я

Гранти з відновлення закладів охорони здоров’я в рамках відкритої грантової програми №1 від Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я»
Оголошено про Відкриту Грантову Програму (ВГП/OGAP No.1) для закладів охорони здоров’я (ЗОЗ) та організацій на рівні громади, представників громадянського суспільства (у т.ч. неурядових академічних установ, аналітичних центрів та/або професійних асоціацій), організацій пацієнтів та правозахисних груп.
Метою Відкритої грантової програми (ВГП) Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» (Проект) є створення можливостей для відновлення медичних послуг у регіонах у період з 24 березня 2023 р. по 30 вересня 2024 р., а також надання справедливих і рівних можливостей усім відповідним організаціям, у тому числі закладам охорони здоров‘я, ВГП – це частина Проекту, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках контракту з компанією «Делойт».
Відповідно до цього контракту, компанія «Делойт» надає гранти і розглядає концепції від зацікавлених організацій для відновлення медичних послуг у регіонах, які:
були звільнені (або деокуповані) і на території яких є пошкоджені/порушені місцеві системи чи послуги охорони здоров’я (пріоритетно: Чернігівській, Київській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Сумській, Запорізькій та Дніпропетровській областях); та/або
зазнають значного тиску на систему охорони здоров’я у зв’язку з війною, наприклад, через високу концентрацію ВПО, постраждалих від військових дій або інших незахищених верств населення (усі регіони).
Повна інформація щодо умов конкурсу, критеріїв відповідності учасників, дозволених активностей, можливих форматів заявок та термінів і критеріїв оцінки поданих заявок міститься у повному оголошенні про ВГП/OGAP No.1: OGAP-Restoration_HRS_11.3.2023_ENG та українською: OGAP-Restoration_HRS_11.3.2023_UKR
Грантові концепції/заявки приймаються постійно з 24 березня 2023 р. до 30 вересня 2024 р. Конкурсна комісія збиратиметься раз на два тижні або частіше, якщо необхідно, щоб розглянути подані концепції. Концепції/заявки можна подавати українською.
Також, Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров‘я» запрошує на вебінар, присвячений грантам на відновлення закладів охорони здоров’я в рамках ВПГ, який відбудеться 12 грудня 2023 року о 17.00, має на меті роз’яснити порядок подання заявок на отримання гранту на відновлення ЗОЗ в рамках Відкритої програми грантових заявок (ВПГЗ). Реєстрація за посиланням. Якщо ви зацікавлені в участі, будь ласка, перейдіть за посиланням та вкажіть ваші контактні дані для реєстрації. Вам буде наділано посилання на вебінар та час проведення ближче до дати. Якщо виникли запитання, звертайтеся за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...