22 грудня – VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості»

Академія праці, соціальних відносин і туризму за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» 22 грудня 2023 року проводить VIІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості».


Мета конференції – формування єдиного бачення напрямів муніципальної реформи в Україні відповідно до європейських принципів і стандартів на основі співставлення позицій з цього питання влади, науковців та інститутів громадянського суспільства, зокрема, профспілок, об’єднань органів місцевого самоврядування, громадських організацій тощо.

До участі в науковому заході запрошуються викладачі та аспіранти закладів вищої освіти, науковці, представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, громадські та профспілкові діячі, всі хто опікується питаннями успішного проведення муніципальної реформи в Україні відповідно до європейських принципів і стандартів.

Робоча мова конференції: українська.

Для участі в конференції необхідно не пізніше 15 грудня 2023 року (включно) подати тези доповіді та заповнити реєстраційну форму за посиланням.

За підсумками Конференції будуть прийняті відповідні Рекомендації. Виступи учасників Конференції будуть узагальнені у збірці матеріалів, яка планується до опублікування до кінця січня 2024 року.

Оргкомітет залишає за собою право відбору тез для включення у збірник, а також доповідей для включення у програму конференції.

Детальна інформація щодо участі у конференції доступна за посиланням

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...