Привітання з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні

Шановні колеги, керівники, депутати, працівники, ветерани місцевого самоврядування!

 День місцевого самоврядування – спільне свято всіх членів Асоціації, адже разом ми – команда, яка здатна зробити мирним, сучасним та комфортним життя у нашому регіоні, допомогти зупинити ворога й відновити наші території.

Прийміть щирі вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня місцевого самоврядування. Становлення та розвиток нашої держави нерозривно пов’язано з розвитком місцевого самоврядування, зростанням ролі громад та кожного її члена.  В умовах воєнного стану органи місцевого самоврядування стали міцним тилом та оборонним форпостом України.

Робота органів місцевого самоврядування – відповідальна та нелегка, особливо в умовах збройної агресії, коли є щоденні виклики та обмаль часу для прийняття складних рішень. Ми є командою, здатною зробити життя на Харківщині  сучасним і комфортним, допомогти зупинити ворога й відновити наші кордони. Сьогодні багато представників органів місцевого самоврядування пліч-о-пліч із нашими захисниками та захисницями, яким ми завдячуємо можливістю продовжувати звичне життя, боронять нашу рідну землю від підступного ворога.

Уклінно дякую за чесну і самовіддану працю депутатам місцевих рад, керівникам громад, старостам, керівникам виконавчих органів місцевого самоврядування. Вдячна усім, хто з перших днів російського повномасштабного вторгнення не залишився осторонь, а став до лав Збройних Сил України та допомагає боронити нашу свободу та територіальну цілісність країни. Особливо тим, хто вистояв і не зламався в період окупації і протягом нищівних обстрілів, і внаслідок масштабних руйнувань інфраструктури. Усім, хто демонструє свій професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі, хто цілодобово працює заради країни! Саме Ви забезпечуєте право кожного громадянина бути почутим, представляючи інтереси громад на рівні держави.

Щиросердно бажаю усім, хто працює на благо територіальних громад:  кожній родині, кожному жителю, – міцного здоров`я,  достатку й благополуччя, миру і злагоди. Нехай непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю додає нам усім сили та наснаги для переможного руху вперед.

Гуртуймося й разом вистоїмо, переможемо і спільно відбудуємо Харківщину: кожну територіальну громаду, кожен дім!

 Все буде Україна!

Зі святом!

 Президент Асоціації,

голова Харківської обласної ради                 Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...