Конкурс! Співфінансування проєктів допомоги громадам в організації ефективного управління територіями

Програма USAID АГРО оголошує конкурсний відбір пропозицій для реалізації субгранту «Допомога громадам в організації ефективного управління територіями».


Обраний заявник організовуватиме розроблення нових та/або доопрацювання існуючих планів п’ятьох громад Харківської та Чернігівської областей, а також надаватиме консультаційну підтримку всім громадам Харківської та Чернігівської областей та організовуватиме для громад заходи для обміну досвідом із застосування законодавства щодо просторового планування й управління територіями громад.

Мета субгранту - розбудова інституційної та професійної спроможності територіальних громад управляти своїми територіями, планувати відновлення та адаптуватися до нових обставин, що випливають із законодавчих змін.

Детальніше про обсяг діяльності та конкретні завдання, очікувані результати, умови співфінансування та вимоги до учасників читайте в описі технічного завдання за посиланням.

Дедлайни:

  • до 2 жовтня 2023 р. зареєструватися на передзаявочний семінар (адреса для реєстрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
  • 3 жовтня 2023 р. з 11:00 до 13:00 години за київським часом - передзаявочний он-лайн семінар.
  • 25 жовтня 2023 р. о 18:00 за київським часом - кінцевий термін подання заявок (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи).

У будь-якій кореспонденції щодо цього конкурсу зазначайте назву конкурсу - ЗПЗ № 59, «Допомога громадам у організації ефективного управління територіями» – в темі листа.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...