Завершилось обговорення законопроєкту «Про службу в органах місцевого самоврядування»

Перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов взяв участь та виступив у режимі онлайн у підсумковому експертному обговоренні проєкту Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» (№6504),

яке відбулось під головуванням Віталія Безгіна, голови підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

У ході засідання учасники робочої групи підвели підсумки обговорення, узгодили позиції щодо більшості положень зазначеного законопроєкту та передали всі матеріали профільному підкомітету Верховної Ради для обговорення та підготовки остаточної редакції законопроєкту.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...