29 березня - вебінар про новели трудового законодавства

29 березня 2023 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Трудові відносини у період дії воєнного стану, новели трудового законодавства».


Умови воєнного стану, за яких українці живуть більше року, і надалі мають значний вплив на всі сфери. Організація трудових відносин – не виняток. Так, зміни до трудового законодавства позначилися на певних нормах проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

За таких обставин застосування нових норм на практиці й досі викликає низку запитань і потребує роз'яснень. Все це обговоримо з Андрієм Мацокіним, національним експертом проєкту DECIDE.

На вебінарі плануємо: 

  • розглянути точки дотику норм зазначених профільних законодавчих актів;
  • розібрати ситуації, що виникають під час врегулювання трудових правовідносин між працівником і роботодавцем та проходження служби;
  • обговорити деякі можливі наслідки та результати впливу законодавчих вимог на певні кадрові процедури.

Проєкт DECIDE організовує цей вебінар спільно із НАДС – Національним агентством України з питань державної служби.

Дата і час: 29 березня 2023 року, 14:00.

Спікер: Андрій Мацокін, національний експерт проєкту DECIDE

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі ось тут: https://forms.gle/gW2ZDicAMw6j1THM8         

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...