Кошти на допомогу ЗСУ

Почесні громадяни області завершили збір коштів на допомогу ЗСУ.

На волонтерський рахунок вони надіслали 740 тисяч гривень.

Сьогодні ця сума була перерахована на спеціальний рахунок Харківського військового шпиталю для придбання медикаментів, виробів медичного призначення, які будуть направлені на лікування воїнів та силових структур, які отримали поранення під час бойових дій проти російських окупантів.

 За результатами закупівлі, керівництво шпиталю надасть Правлінню Ради Почесних громадян необхідні фінансові документи для звітності у податкових органах, про що буде публічно оголошено.

Щиро дякуємо особисто кожному із 49 Почесних громадян, які взяли участь у цій важливій акції.

Разом з тим, не всі змогли взяти участь у цій акції, але у разі надходження коштів від цих 5 Почесних  громадян, які, з різних  підстав, не перерахували кошти, вони також будуть додатково направлені шпиталю.

З повагою,

Голова Ради Почесних громадян Харківської області Микола Тітов

08.02.2023 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...