Конкурс грантів для ОГС «Забезпечення нагальних потреб постраждалих внаслідок війни»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) у партнерстві з французькою організацією ERIM (Equal Rights & Independent Media) в рамках проекту «Екстрена підтримка громадянського суспільства та ЗМІ у відповідь на війну в Україні», який фінансується Європейським Союзом
Оголошує конкурс грантів щодо надання допомоги і підтримки ОГС та волонтерських ініціатив
Мета конкурсу - надання підтримки ОГС та волонтерським спільнотам, які впроваджують гуманітарні і волонтерські ініціативи, що сприяють вирішенню нагальних проблем, обумовлених війною та інформують суспільство про поточні виклики та шляхи допомоги громадянам.
До участі у конкурсі запрошуються неприбуткові організації громадянського суспільства, які мають статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні не менше 3 місяців станом на дату подання грантової заявки.
Проєктні пропозиції, що подаються на конкурс, мають передбачати діяльність організації за одним або кількома з тематичних пріоритетів цього конкурсу:
1. Надання невідкладної допомоги цивільним особам у громадах, які знаходяться у безпосередній близькості до зони бойових дій, а також у деокупованих та окупованих громадах
2. Ініціативи, спрямовані на підтримку та покращення облаштування місць проживання для внутрішньо переміщених осіб (містечка, модульні та стаціонарні будинки, хостели)
3. Підтримка жінок-лідерок (волонтерки, інструкторки, лікарки, психологині, юристки, викладачки, активістки тощо) під час війни
Максимальний розмір гранту – 250000 гривень.
Мінімальний розмір гранту – 220000 гривень.
Загальний бюджет конкурсу – 1 000 000 гривень.
Тривалість проєктів – 3-4 місяці.
Кінцевий термін подання грантових заявок – 26 лютого 2023 р.
Додаток А. Аплікаційна форма
Додаток Б. Бюджет проєкту
Додаток С. Стандартна грантова угода
Додаток D. Матриця проєкту
Критерії прийнятності
Рекомендації ІЕД з підготовки бюджету проєкту
У разі виникнення додаткових запитань, листи, будь ласка, надсилайте на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...