Зміни до Закону України «Про асоціації органів місцевого самоврядування»

Відбулося підсумкове засідання робочої групи з підготовки законопроєкту “Про внесення змін до Закону України “Про асоціації органів місцевого самоврядування” щодо державної підтримки подальшого розвитку інституційної спроможності асоціацій органів місцевого самоврядування”.

Перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов взяв, як член робочої групи, участь у засіданні та вніс ряд конкретних пропозицій, які спрямовані на покращення положень законопроєкту та слугуватимуть сталому унормуванню роботи асоціацій.

Представники всеукраїнських асоціацій: УАРОР, Асоціації ОТГ, Асоціації громад та експерти завершили обговорення законопроєкту та майже по всіх змінах прийшли до консенсусних рішень.

У засіданні робочої групи також взяв участь та виступив президент УАРОР Сергій Чернов, який подякував усім учасникам за ефективну співпрацю під час підготовки законопроєкту та висловив впевненість, що запропоновані зміни будуть підтримані народними обранцями у Верховній Раді України.

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...