Відбулася робоча зустріч з керівниками Циркунівської та Вільхівської громад

За доручення Президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, перший віцепрезидент - виконавчий директор Асоціації Микола Тітов привітав  Миколу Сікаленка та Олександра Шмиголя, які до цього працювали сільськими головами територіальних громад, з призначенням  Президентом України начальниками військових адміністрацій населених пунктів у своїх громадах.

Під час зустрічі були обговорені проблемні питання роботи в громадах в умовах утворення військових адміністрацій та можливостей дотримання трудових та соціальних прав посадових осіб  та інших працівників місцевих рад.

Микола Сікаленко та Олександр Шмиголь підтвердили готовність до співпраці та запропонували провести навчальні заходи з практичних питань роботи працівників органів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану та відзначили актуальність видання відповідного інформаційного посібника, який підготовлено за ініціативи Президента Асоціації Тетяни Єгорової-Луценко.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...