Микола Тітов взяв участь у нараді УАРОР

Основним темами онлайн-зустрічі стали обговорення змін до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» щодо дострокового припинення повноважень депутата місцевої ради, проблеми фінансування районних рад, а також підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування на базі КНУ ім. Т.Г. Шевченка.

Нагадаємо, 07 грудня, Українська асоціація районних та обласних рад й Київський національний університет імені Тараса Шевченка підписали Угоду про співробітництво.

Співпраця спрямована на формування державної регіональної політики, удосконалення територіальної організації влади, зміцнення і розвитку інституту місцевого самоврядування. Були намічені заходи співробітництва у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців для місцевого самоврядування, проведення наукових досліджень, сприяння розвитку інтеграційних зв’язків між вітчизняними та зарубіжними партнерами.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...