21 грудня - церемонія нагородження переможців Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2021 році

21 грудня об 11:00 розпочнеться церемонія нагородження Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2021 році.

Темами конкурсу цього року були:

1. Згуртованість громади.
  2. Організація системи надання медичних послуг на місцевому рівні в контексті реформи системи охорони здоров’я.
  3. Реалізація проектів стратегічного розвитку.

У церемонії нагородження участь візьмуть:

• Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій України,
  • Стен Ньорлов, голова Офісу Ради Європи в Україні, Представник Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Ради Європи,
  • народні депутати України та експерти.

Слідкуйте за подією онлайн на Facebook сторінках МінрегіонуДецентралізації та Програми Ради Європи.

Довідково
Цьогорічний конкурс є десятим. Організовується Мінрегіоном у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» та у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад, Асоціацією міст України, Асоціацією об’єднаних територіальних громад, Всеукраїнською асоціацією громад

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...