Cтартував другий етап конкурсу «Енергоефективні школи: нова генерація»

ВБО «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» розпочав другий етап конкурсу проєктних пропозицій для загальноосвітніх навчальних закладів.

Головною метою конкурсу проектних пропозицій (далі – Конкурс) є формування компетентностей  майбутнього покоління  щодо:

  • генерування, трансформації і споживання енергії;
  • використання відновлювальних і альтернативних джерел енергії з метою декарбонізації і збереження довкілля;
  • раціонального та економного ставлення до енергоресурсів;
  • шляхів поліпшення параметрів мікроклімату у класах, кабінетах і приміщеннях закладів освіти.

Регламент проведення: 10 вересня по 10 грудня 2021 р.

Обсяг фінансування:

  • максимальна величина грантової допомоги для впровадження проектної пропозиції у ЗЗСО за першою номінацією становитиме до 150 тис. грн.
  • для переможців за другою номінацією передбачені  гранти до 30 тис. грн.

Порядок участі:

- реєстрація закладу освіти у проєкті http://energyschool.org.ua. 

- вибір освітнього курсу на 2021/2022 навчальний рік

-заповнення онлайн-форми https://docs.google.com/forms/d/1GWPhCk02G-LwXqbzgcw2PM0J3aR6enmXjaZovYY9rhI/viewform?edit_requested=true

Підготовлені заявку з описом основної ідеї проєктної пропозиції та готову відеопрезентацію (слід проявити креативність і наочно продемонструвати, як поліпшити комфорт перебування у закладі освіти) надіслати на email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Детальніше про умови участі та критерії оцінювання робіт за посиланням: https://docs.google.com/file/d/1J1qN4loz19nBgoLIZI25EKn9XyPT5eP8/edit?filetype=msword

*Вимоги до оформлення проєктної пропозиції надані у додатках А та Б до відповідного положення. Додаток Б містить приклади ідей та змісту конкурсних пропозицій, будь ласка, уважно читайте умови, подібні до ініціатив, котрі підтримали у першому етапі, у другому фінансуватися не будуть. 

https://www.prostir.ua/?grants=ctartuje-druhyj-etap-konkursu-projektnyh-propozytsij-dlya-znz

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...