Для громад Харківщини оголошується конкурс «Партисипація у громаді»

ГО ВІ «Станція Харків» за підтримки NED оголошує конкурс міні-проєктів «Партисипація у громаді».

Мета конкурсу: поширення технологій партисипативної демократії в органах місцевого самоврядування територіальних громад Харківської області шляхом реалізації громадськими активістами регіону власних міні-проєктів. 

До конкурсу приймаються три типи проєктів (слід обрати один тип):

  • аналітичний – місцева громадська організація проведе оцінку ступеня поширення інструментів партисипативної демократії в територіальних громадах свого району;
  • практичний – місцева громадська організація перевірить дієвість наявних в громаді інструментів партисипативної демократії шляхом використання одного з них;
  • інструментальний – місцева громадська організація забезпечить впровадження відсутньої процедури партисипативної демократії в органі місцевого самоврядування своєї територіальної громади.

Термін реалізації проєктів: проєкти мають бути реалізовані у період з                     1 листопада 2021 року до 31 січня 2022 року.

Розмір міні-гранту: у середньому 26500 грн., але не може перевищувати 30000 грн.

Дати прийому заявок: з 20 вересня 2021 року до 15 жовтня 2021 року 23:59 включно.

Пакет документів, необхідних для подачі:

- коротка форма https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGfnZYINwUNLlK_fReJ56WL5af3NBfddc8uc6KQm5vBt9y6A/viewform

- опис проєкту форма https://docs.google.com/document/d/1iYtDgGiZTrAPNXqN-8f9_h90BZIJVFtgL4oDrEFLIxU/edit

- бюджет проєкту форма https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SRFie5duWobhv0nSDhr61mkCrpa5U7S2/edit?rtpof=true&sd=true#gid=1119108234

Про результати конкурсу буде повідомлено на офіційній сторінці у Facebook та сайті ГО ВІ «Станція Харків» до 22 жовтня 2021 року. Остаточне рішення щодо результатів конкурсу перегляду не підлягає.

Із запитаннями щодо конкурсу можна звертатися електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (із темою листа «Конкурс міні-проєктів»).

Програма не надає грантів політичним партіям, державним чи муніципальним установам та афілійованим з ними організаціям.

https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-mini-projektiv-partysypatsiya-u-hromadi

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...