Микола Тітов взяв участь у відкритті проекту «Схід – Захід разом»

Сьогодні в Харкові за ініціативи Харківської та Львівської організацій Національної спілки художників України відбулося відкриття виставки художніх робіт.

 Перша частина проекту "Схід - Захід разом" пройшла в Львівському палаці мистецтв на початку серпня, де харків'яни презентували свої художні твори.

 У заході взяли участь перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов, Народний художник України Віктор Ковтун, громадськість, депутати.

 У відкритті також взяв участь народний депутат, львів'янин Ігор Шурма, який чимало років віддав Харківщини, працюючи на керівних посадах та доклав багато зусиль для єднання сходу та заходу.

 Микола Тітов привітав учасників від імені голови Харківської обласної ради Сергія Чернова та всього депутатського корпусу, побажав художникам натхнення та успішної реалізації творчих задумів, а відвідувачам виставки – приємних вражень.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...