В Одесі проходить практикум для керівників виконавчих апаратів обласних рад

Тривають інформаційно-просвітницькі та робочі заходи, організовані Українською асоціацією районних та обласних рад на Одещині. Сьогодні на порядку денному – практикум з керівниками виконавчих апаратів обласних рад.

 З учасниками практикуму, в числі яких керуючий справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Сергій Клименко, співпрацюють спікери, які представляють центральні органи державної влади, Національної академії державного управління, експертної спільноти.

 У ході практикуму розглядаються питання нормативного забезпечення служби в органах місцевого самоврядування та реалізації органами місцевого самоврядування положень Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо правосуддя)».

 Також теми порядку денного стосуються діяльності Ресурсного центру Української асоціації районних та обласних рад, запуску інформаційного вісника районних та обласних рад. Обговорюватимуться шляхи співпраці Секретаріату УАРОР та виконавчих апаратів обласних рад, підвищення кваліфікації посадовими особами органів місцевого самоврядування на базі Національної академії державного управління.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...