Микола Тітов взяв участь у обговоренні питань реформування субрегіонального рівня АТУ

Сьогодні у Міністерстві розвитку громад та територій України відбувся круглий стіл «Реформування субрегіонального рівня адміністративно-територіального устрою України: можливі та оптимальні варіанти».

 У заході взяли участь представники Міністерства, Верховної Ради України, Посольства Великої Британії в Україні, Всеукраїнської асоціації районних та обласних рад, інших громадських та неурядових організацій.

 Учасники обговорили ряд проблемних питань завершення реформування адміністративно-територіального устрою України та шляхи їх вирішення. Зокрема йшлося про варіанти нового субрегіонального поділу областей.

 Харківська область пропонує укрупнення з 27 існуючих районів до 7, про це під час виступу повідомив перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації - Микола Тітов.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...