Асоціація отримала відповідь Центральної виборчої комісії України

Від імені депутатів Харківської обласної ради, голів районних рад, міських голів міст обласного значення, голів ОТГ, міських та селищних голів міст та селищ, які є районними центрами, їх заступників, що опікуються питаннями проведення виборів, керуючих справами, завідуючих оргвідділами та юрисконсультів, Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області було направлене звернення Члену Центральної виборчої комісії України з переліком пропозицій щодо удосконалення норм Виборчого кодексу України та запитання на які Центральна виборча комісія може надати фахове роз’яснення.

 Центральна виборча комісія України надала відповідь та подякувала Асоціацію органів місцевого самоврядування Харківської області за небайдужість до загальнодержавних суспільно значущих процесів в Україні.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...