Рекомендації Харківщини щодо реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади будуть опрацьовані в Офісі Президента України

23 січня 2020 року у Харкові відбувся круглий стіл «Децентралізація влади в Україні: реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» за участі науковців у сфері державного будівництва й місцевого самоврядування та практиків: депутатів та керівників місцевих рад сіл, селищ, міст, районів, обласної ради. За результатами роботи, були підготовлені відповідні рекомендації.

 За повідомленням першого заступника Керівника Офісу Президента України С. Трофімова, рекомендації будуть розглянуті під час підготовки відповідними структурними підрозділами Офісу Президента України пропозицій з питань формування внутрішньої і зовнішньої політики держави для подання на розгляд Президентові України, а також законопроектів, що вносяться Президентом України до Верховної Ради України в порядку законодавчої ініціативи.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...