Старости громад

Якщо у попередній частині статті основну увагу було приділено правовим аспектам щорічної оцінки діяльності старост, то у цій частині розглядатимуться переважно питання організаційного та процедурного характеру.

У листопаді минулого року читач порталу «Децентралізація» звернувся до  редакції з проханням роз’яснити, чи має право підприємець (фермер) бути одночасно старостою, депутатом місцевої ради і членом земельної комісії відповідної ради.

28 січня 2022 року відбудуться Загальні Збори Асоціації під головуванням Президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Петрівни Єгорової-Луценко за участі голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Васильовича Синєгубова у приміщенні Будинку рад  за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 64, поверх 4, Велика зала.

Порядок денний Загальних зборів тут

Участь у заході  взяли старости, сільські, селищні, міські голови територіальних громад, голови районних рад та райдержадміністрацій. У Харківській обласній філармонії, де відбувся Форум, було встановлено сім локацій, на яких представлені практики роботи місцевих рад новоутворених районів та територіальних громад регіону.

Сторінка 1 із 2

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 53 громади, 7 районних рад та Харківська обласна рада, що складає 95,3% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...