Навчальні заходи

Микола Тітов провів семінар-нараду у Сахновщинському районі

Сьогодні у приміщенні Сахновщинської районної ради відбувся семінар-нарада з депутатами районної ради, сільськими головами району, керівниками та працівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації. Участь взяли також голова Сахновщинської райдержадміністрації Іван Котула та Сахновщинський селищний голова Віктор Сидоренко.

 Семінар провів перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов, який також, відповів на численні питання учасників.

 Учасники обговорили низку питань щодо ходу реформи місцевого самоврядування, зокрема – децентралізації та перспективного плану об'єднання територіальних громад. Вирішили продовжити роботу по обговоренню з населенням та депутатським корпусом моделі майбутнього об'єднання у три громади, як за перспективним планом, або у одну ОТГ в межах району.

 Не залишилося поза увагою й питання реалізації дев'яти міні-проектів обласного конкурсу «Разом в майбутнє».

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...