Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Вітання з Днем селища

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КОЛОМАЧЧИНИ!
Є дати й події, непідвладні часові й забуттю.
Такою подією для Коломаччини є 16 вересня - День КОЛОМАКА та День її визволення від нацистських загарбників в роки Другої світової війни.
Усі досягнення, якими багата Коломаччина, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.
Хочу подякувати кожному з вас, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток нашої громади, покращення добробуту його жителів.
Особлива шана та подяка нашим захисникам, які ціною власного здоров’я та життя боронять кордони нашої держави.
Хай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного селища.
Кожен день ми наближаємось до довгоочікуваної перемоги, до миру на нашій рідній землі! Тільки завдяки єдності та взаємопідтримці, ми зможемо подолати всі негоди!
Хай тут завжди панує мир, любов та злагода, а кожна родина буде сповнена добробутом та щастям!
Слава Україні! Героям Слава!
З найкращими побажаннями, з любов’ю до рідного краю
Селищний голова
Володимир ГУРТОВИЙ
16 вересня 2022 року
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...