Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Пройшла ХX сесія Сахновщинської селищної ради VIIІ скликання

16 червня 2022 року Сахновщинська селищна рада під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО та за участі секретаря Віталія ЯКОВЕНКА, заступників селищного голови, депутатів, керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств провела ХX сесії VIIІ скликання.
Порядок денний сесії включав наступні питання:
1.Звіт селищного голови про діяльність виконавчих органів селищної ради та здійснення селищною радою державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності.
2. Про внесення змін до Регламенту Сахновщинської селищної ради.
3. Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти на території Сахновщинської селищної ради.
4. Про роботу закладів культури Сахновщинської селищної ради за 2021 рік
5. Про доцільність функціонування недіючих закладів культури клубного типу Сахновщинської селищної ради
6. Про надання попередньої згоди на прийняття у комунальну власність Сахновщинської селищної територіальної громади ноутбуків.
7. Про затвердження Положення про Всеукраїнську літературну премію імені Михайла Чабанівського.
8. Про «Програму утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Сахновщинської селищної ради на 2022-2024 роки»
9. Про роботу Сахновщинського підприємства комунальних послуг за 2021 рік.
10. Про роботу Сахновщинського комунального водоканалізаційного підприємства за 2021 рік.
11. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
12. Про затвердження інформаційних та технологічних карток, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.
13. Про внесення змін до рішення селищної ради «Про утворення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради» від 26.01.2021 р.№56- VIII, зі змінами.
14. Про звіт старости Аполлонівського старостинського округу.
15. Про звіт старости Володимирівського старостинського округу.
16. Про звіт старости Лигівського старостинського округу.
17. Про звіт старости Новоолександрівського старостинського округу.
18. Про звіт старости Огіївського старостинського округу.
19. Земельні питання.
З усіх питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному сайті громади.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...