Працівники місцевого самоврядування відзначають професійне свято!

Вітання президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні.

Дорогі земляки, шановні колеги!

Щиро вітаю з Днем місцевого самоврядування!

Цей день має важливе значення не тільки для працівників органів місцевого самоврядування, а й для усіх мешканців територіальних громад краю. Сьогодні відбуваються процеси, від яких залежить майбутнє кожного з нас. Сильні територіальні громади й дієве місцеве самоврядування – фундамент демократичного суспільства.

Переконаний, що саме від новообраних лідерів громад та депутатів місцевих рад залежить рівень довіри до представницької влади й створення комфортних умов для життя в усіх населених пунктах. Хай усвідомлення власної відповідальності за успіх впровадження ключових реформ, спрямованих на посилення фінансової спроможності й розвитку територій, надихає на творення змістовних справ.

Дякую усім, хто працював у місцевих радах та був надійною опорою в процесі втілення перетворень, спрямованих на підвищення ролі самоврядування. Ваш фаховий досвід та мудрість завжди приноситимуть користь людям.

Ключові реформи тривають. Попереду багато копіткої роботи. Вірю, що ми зможемо збудувати заможну Україну, якою пишатимуться нащадки. Зі святом!

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...