Результати анкетування працівників виконавчих органів місцевих рад та виконавчих апаратів місцевих рад (які підлягають реорганізації) щодо можливого перепрофілювання у разі скорочення цих працівників

На виконання рішення Загальних зборів Асоціації, виконавчою дирекцією було проведено анкетування працівників виконавчих органів місцевих рад та виконавчих апаратів місцевих рад (які підлягають реорганізації) щодо можливого перепрофілювання у разі скорочення цих працівників. Результати анкетування були направлені до Харківського обласного центру зайнятості та Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України для подальшого опрацювання.

Харківський обласний центр зайнятості опрацював отримані анкети, в результаті чого були проведені зустрічі з особами, що підлягають вивільненню, їх проінформовано про можливості Державної служби зайнятості щодо сприяння їх працевлаштуванню. У результаті зустрічей встановлено, що опитувані виявили бажання пройти підвищення кваліфікації в сферах: IT-курси, бухгалтерія, правознавство, самоврядування, підприємницька діяльність, а деякі взагалі розглядають можливість започаткування власної справи.

 Особам, які виявили бажання підвищити кваліфікацію та започаткувати власну справу, запропоновано навчання в рамках спільного проекту Харківської обласної служби зайнятості та Громадської організації «Інститут соціальної політики регіону» «Нове покликання» за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

 

Робота у даному напрямку продовжується.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...