Бібліотечка керівника громади та районної ради

Виконавча дирекція Асоціації спільно з фахівцями обласної ради та Медіакомпанії «Фактор-Медіа» підготували «Бібліотечку керівника громади та районної ради» до якої увійшли 7 окремих брошур:

  1. Законодавство про місцеве самоврядування України.
  2. Радник старости.
  3. Організація перших етапів діяльності районних рад, обраних на перших виборах 25 жовтня 2020 р.
  4. Вирішення питань кадрового забезпечення діяльності районних державних адміністрацій, створених на новій територіальній основі.
  5. Вирішення кадрових питань районних рад після місцевих виборів 25 жовтня 2020 р.
  6. Вирішення кадрових питань органів місцевого самоврядування сільських, селищних, міських рад після перших виборів 25 жовтня 2020 р.
  7. Організація перших етапів діяльності сільських, селищних та міських рад, обраних на перших виборах 25 жовтня 2020 р., та їхніх виконавчих органів.

 П'ять останніх методичних рекомендацій підготовлено групою з юридичних питань Офісу підтримки реформи децентралізації влади при Мінрегіоні за підтримки Ради Європи.

 Виконавча дирекція Асоціації надіслала поштою до всіх сільських, селищних, міських та районних рад області по два комплекту бібліотечки.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...