Пішла з життя Почесний громадянин Харківської області Марина Вишневська

Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області висловлює щирі співчуття у зв'язку зі смертю Почесного громадянина Харківської області, депутата обласної ради ІІ, ІІІ, ІV, V скликань, фундатора податкової служби незалежної України, відомого громадського діяча Вишневської Марини Костянтинівни.

Кожен, кому пощастило працювати з Мариною Костянтинівною, знав її як мудру й талановиту людину з видатним трудовим шляхом, яка все своє життя віддавала служінню громаді Харківщини.

Працюючи на керівних посадах у Харківській обласній раді, Марина Костянтинівна багато зробила для становлення місцевого самоврядування й соціально-економічного розвитку регіону. Марина Костянтинівна у будь-яких ситуаціях підтримувала колег та підлеглих, щиро ділилася фаховими знаннями та унікальним життєвим досвідом, дарувала підтримку та надихала на подальші звершення.

Слобожанщина втратила непересічну людину, чуйну та неординарну особистість.

Висловлюємо щирі співчуття з приводу важкої втрати рідним, близьким та колегам. У цю скорботну мить ми всією душею разом з усіма, хто знав, поважав і любив Марину Костянтинівну. Світла їй пам'ять!

З глибокою скорботою,

Перший віце-президент,

Виконавча дирекція Асоціації,

Рада Почесних громадян Харківської області.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...