Відкриття Всеукраїнської художньої виставки з нагоди Дня художника

Сьогодні Віктор Ковтун, голова Правління Харківської організації Національної спілки художників України, за участі Харківського міського голови Ігоря Терехова та Голови Національної спілки художників України, заслуженого художника України Костянтина Чернявського у Будинку художника у місті Харкові відкрив Всеукраїнську художню виставку з нагоди Дня художника. На виставці налічувалось 200 робіт та понад 150 учасників. 

Під керівництвом голови Ради Почесних громадян Харківської області Миколи Тітова, делегація Почесних громадян Харківської області взяла участь у відкритті виставки.

Так, зокрема, окрім Віктора Ковтуна та Миколи Тітова були присутні: Віль Бакіров, Людмила Бєлова, Анатолій Гацько, Іван Глянь, Олександр Волобуєв, Сергій Євель, Віктор Забашта, Володимир Росоха, Олександр Русанов та Анатолій Хіневич.

Від імені Ради Почесних громадян Харківської області, Микола Тітов привітав присутніх та подякував організаторам заходу за їх невпинну працю, які незважаючи на військовий час продовжують творити, підтримуючи дух наших мужніх воїнів та доводячи усьому світу, що Харківщина незламна!  

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...