Робоча зустріч у Асоціації

Сьогодні в офіс-майданчику Виконавчої дирекції Асоціації відбулася робоча зустріч першого віцепрезидента – виконавчого директора Асоціації, Миколи Тітова з головою Харківської районної ради, Олександром Цупило та головю Старобільської районної ради Луганської області, Романом Решетняком.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо необхідності виправлення ситуації щодо належного фінансового забезпечення діяльності районних рад через закріплення відповідних джерел наповнення районних бюджетів, що дозволить повноцінно виконувати повноваження, які закріплені в Конституції України та статті 43 профільного Закону України.

Роман Решетняк повідомив, що аналогічне питання він буде пропонувати розглянути на найближчому засіданні Правління УАРОР з подальшим зверненням до Кабінету Міністрів України та профільного Комітету Верховної Ради України.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...