Балаклійська громада отримає стабільне водопостачання завдяки міжнародній допомозі

Балаклійська громада – одна з 12 переможців, яка отримає грант на проєкт «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що включає впровадження системи безперервного живлення на водозабірній станції міста Балаклія системою безперервного живлення, збудованою з використанням системи зберігання енергії 300 кВт-год та станції сонячної генерації загальною потужністю 100 кВт.

У ході стартової конференції даного проєкту, який впроваджується в Україні компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії, відбулося урочисте підписання трьохстороннього Меморандуму про взаєморозуміння між Проєктом «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», ГО «Школа енергоефективності» та Балаклійською міською військовою адміністрацією.

«Це символічний крок для співпраці GIZ, «Школи Енергоефективності» та громади задля підтримки енергоефективності у постраждалих населених пунктах. Підтримка міжнародних партнерів є надзвичайно важливою для Балаклійської громади та України в цей непростий час», – зазначив начальник Балаклійської МВА Віталій Карабанов.

* за матеріалами сайту "КОНГРЕС МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ"

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...