Представників органів місцевого самоврядування запрошують взяти участь в опитуванні щодо пріоритетних законопроектів з децентралізації

Опитування проводить Київський міжнародний інститут соціології на замовлення громадської організації «ДЕСПРО» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та у партнерстві з Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, щоб дізнатися позицію керівництва органів місцевого самоврядування щодо пріоритетів розгляду законопроектів, які стосуються їхньої діяльності, Верховною Радою України під час 12 сесії.

До опитування запрошуються посадові особи керівного складу органів місцевого самоврядування територіальних громад України.

Висловіть свою думку і у такий спосіб візьміть участь у формуванні законодавчого порядку денного у сфері децентралізації.

Для опитування знадобиться близько 15 хвилин.

Заповнити анкету можна до 21 серпня 2024 року включно.

Посилання на опитування: https://inpoll.org

Інформаційний партнер: портал «Децентралізація».


Це опитування проводиться в рамках грантового проєкту “Форуми: «Децентралізація. Законодавчий порядок денний» у 2024-2026 роках”, який реалізується Громадською організацією «ДЕСПРО» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього опитування не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...