Опитування

УАРОР спільно з Програмою Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні» за підтримки НАДС проводить опитування щодо визначення потреб у професійному навчанні представників/представниць районних та обласних рад.

 Узагальнені результати опитування планується використати для визначення потреб органів місцевого самоврядування у професійному навчанні та аналізу інших потреб відповідних цільових груп.

 ВАЖЛИВО: до форми опитування було додане запитання, яке стосується ТОП-5 повноважень районних рад, які б опитувані можуть визначити за районними радами (друге запитання у обох формах).

 З огляду на вищезазначене, просимо пройти опитування до 09.08.2024 року із обов'язковою квотою учасників від 5 депутатів ОМС відповідної ради.

 Звертаємо вашу увагу, результати опитування будуть представлені на найближчому засідання Правлінні УАРОР.

 Посилання на форми для опитування:

 1. https://forms.gle/bf35YhmkjMVNgUpV8  - опитувальник для посадових осіб;

 2. https://forms.gle/na6iHHQUSKuZf2XQA  - опитувальник для депутатів.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...